U bent hier - Zakelijk
Bookmark and Share
 

U huurt al een opslagruimte vanaf €36,00 excl. btw per maand. Deze opslagruimte is uitermate geschikt voor tijdelijke of permanente opslag archief, voorraad, seizoensartikelen of overbodige inventaris. Ook is het een perfecte oplossing voor uw vertegenwoordigers of servicemonteurs. Zij kunnen dagelijks hun benodigde goederen voor, na of tijdens werktijd ophalen zodat er snel en efficient gewerkt kan worden. Om het logistiek nog aantrekkelijker te maken is het mogelijk dat uw leveranciers meteen de benodigde goederen bij een van de vestigingen van Cox Self Storage leveren.

Bij Cox Self Storage huurt u al een opslagruimte vanaf 1 maand. De overeenkomst wordt telkens met 1 maand verlengd waarbij een opzegtermijn geldt van 2 weken. U huurt dus nooit langer dan u nodig heeft en het is dus ook voor zakelijke huur niet nodig om een langdurig contract af te sluiten!


Huur nu in 4 stappen uw opslagruimte;

Stap 1: Meten
Vul de ruimteplanner in op deze website of bezoek onze vestigingen voor een deskundig advies over de ruimte die u nodig heeft.
 

Stap 2: Reserveren
Reserveer meteen uw opslagruimte op deze website, telefonisch of in een van onze vestigingen. Vergeet niet te informeren naar onze GRATIS ontvangst- en ophaalservice en de mogelijkheid voor extra toegangspasjes voor meerdere medewerkers.

Stap 3: Huren
Kom langs en neem mee;
-      1 maand huur
-     
Eenmalige borgsom
-     
€10,00 voor het slot + sleutel
-     
Geldig legitimatiebewijs
-     
Kopie inschrijving Kamer van Koophandel
-     Btwnummer
Het is ook mogelijk u de overeenkomst per post of per e-mail toe te sturen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Stap 4: Gebruiken
Neem de, 7 dagen per week toegankelijke, opslagruimte meteen in gebruik!


Laatste nieuws

De Nederlandse Mini-Opslag Vereniging Volg ons via Twitter Volg ons via Facebook